Nytt aktivitetstilbud for ungdom - 5. april kl. 15.00 på klubbbuset

Postet av Sørumsand IF den 1. Apr 2016

Tirsdag 5. april setter SIF i gang et nytt tilbud for ungdom. Dette er første etappe i det som kalles Young Active. Dette er et satsningsområde fra Norges Idrettsforbund, og skal være et tilbud for ungdom mellom 13 og 18 år. Til høsten starter SIF opp for fullt og aktivitetene skal ledes av 5 lokale ungdommer som nå læres opp i å veilede andre ungdommer i idrettsaktiviteter.

Disse ungdommene er:

Kaja Bredesen, Tina Thoresen Granaas, Simen Aam Gulbrandsen, Markus Andrés Aavik og Marius Granaas

YouAct er et aktivitetskonsept for ungdom som ønsker å drive med organisert idrett på mosjonsnivå. Det sosiale er en viktig del av tilbudet og ungdom er selv ledere. YouAct skal få flere ungdommer til å engasjere seg som ledere og trenere. You Act er et ungdomsløft for norsk idrett.

Målet for SIF er å få flere ungdommer her på Sørumsand til å drive med fysisk aktivitet. Aktivitetene skal være sosiale, morsomme og varierte. De vil passe for alle ungdommer uavhengig av ferdighetsnivå eller om de har vært aktive med idrett tidligere. Alle er velkomne uansett treningsbakgrunn.

Gjennom både lagspill og individuell øvelser skal ungdommene oppleve fellesskap og mestring. Det er meningen å benytte de fasiliteter som finnes i Idrettsparken, både ute og inne.

Young Active (YouAct) SIF Klubbhus - Tirsdag 5. april kl 15.00 - 16.30

SIF YouAct 5.april 2016.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.