Vi trenger SIF-bilder fra gamle dager!

Postet av Sørumsand IF den 1. Apr 2016

I 2017 har SIF eksistert i 100 år og dette må selvfølgelig feires! En jubileumskomitè er allerede godt i gang med planleggingen og det vil bli markeringer og aktivteter for enhver smak. (Har du lyst til å være med i komiteen, er du hjertelig velkommen - ta kontakt med Tonja).

Noe av det viktigste arbeidet for denne gruppen er å dokumentere historien vår i en publikasjon. Her vil vi bla. si litt om stiftelsen, anleggshistorien vår, tidligere gruppers aktivitet, litt om styre og stell samt æresmedlemmer.

I den forbindelse trenger vi å samle inn bilder fra gamle dager. Har du eller noen i din familie gamle bilder som kunne vært interessant å bruke i en slik sammenheng? Vi tar også gjerne imot gamle styreprotokoller hvis noen har noe slikt liggende også.

Gå gjerne gjennom boder, loft og kjeller for å se om du/dere sitter på noen "gamle skatter".

Mandag 18. april kl. 17.00 - 19.00 sitter vi på klubbhuset og venter med en profesjonell scanner. Da har vi mulighet til å samle bildene som kommer inn, scanne de i en god kvalitet og deretter kanskje bruke de til vår jubileumspublikasjon eller på en annen måte. Kanskje følger det med en god historie også?

Det er fint om dere involverer foreldre/besteforeldre i denne innsamlingen, de sitter kanskje på noe som er interessant og kan brukes!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.