Ny klubbkoordinator på plass!

Postet av Sørumsand IF den 15. Aug 2022

Tidligere i år lyste vi ut en ny stilling som klubbkoordinator i SIF, og den nye "innenriksministeren" har sin første arbeidsdag hos oss i dag 15. august.

Hun heter Stine Marie Toft Søderlund, er 32 år og kommer fra Haugesund. Stine er oppvokst i en idrettsfamilie hvor både bredde og toppidrett har vært en del av oppveksten og hverdagen. Stine har selv spilt fotball i mange år og vært en aktiv idrettsutøver. Hun er samboer med Håkon som er oppvokst på Sørumsand og har flyttet hit nå i løpet av sommerferien. De har to små barn på hhv 5 og 1,5 år. Stine er utdannet innenfor ergoterapi og akupunktur og har solid ledererfaring fra varehandelen. Hun kommer nå sist fra en jobb som salgsansvarlig hos Blatt, men er veldig motivert og gleder seg til å være vår nye klubbkoordinator.

Stine vil først og fremst jobbe på dagtid, men vil være tilgjengelig for medlemmene hver tirsdag kveld. Vi oppfordrer alle til å ta en tur innom kontoret for å hilse på Stine og bli kjent med henne. Hennes mailadresse er stine@sif.no

Vi ønsker Stine velkommen på laget i SIF !

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.