Blaker Sparebank har blitt til Romerike Sparebank

Postet av Sørumsand IF den 3. Okt 2022

Vår Generalsponsor gjennom mange år har slått seg sammen med Lillestrømbanken og blitt til Romerike Sparebank. De er dermed nå den største banken på Romerike.

De uttaler seg på følgende måte;

"Banken skaper flere arbeidsplasser og realiserer livsdrømmer i lokalmiljøet vårt. Vi vil fortsette å styrke vårt engasjement for vekst og utvikling i regionen. Vi støtter næringsutvikling og gir gaver til kultur, idrett og veldedige formål, og med dette bidrar vi til at Romerike er et godt sted å bo og å drive næringsvirksomhet.

Med 75 ansatte og kontorer på Lørenskog, Lillestrøm og Sørumsand så er vi rigget for å vokse med mange nye kunder og å ta vare på våre eksisterende kunder i det som er et av Nord-Europas raskest voksende områder.
Hos oss så får kundene det beste fra begge verdener; Du kan løse alt digitalt selv, eller få den gode personlige rådgivningen vi er kjent for".Vi må spare strøm!

Postet av Sørumsand IF den 16. Sep 2022

Som alle andre i samfunnet og ikke minst som andre idrettslag, er strømutgiftene for SIF veldig høye i disse dager. Vi ber derfor om at alle er med på og tar et ansvar for dette, slik at vi slipper å stenge ned anlegget eller øke medlemskontingent og treningsavgifter. Vi har selvfølgelig søkt om strømstøtte og fått tildelt det vi er berettiget, men allerede pr 31. juli hadde vi brukt det vi har budsjettert for hele året. Vi ber derfor om følgende fra medlemmene våre:

- Gjør dusjen så kort som mulig i garderoben

- Husk å slå av lyset i både hall, klubbhus og garderober når dette har vært i bruk

I tillegg har vi besluttet å redusere styrken på lysanlegget til den nye kunstgressbanen. Heretter vil den alltid være programmert til  "treningsmodus" - også ved gjennomføring av fotballkamper.


Vær så snill og hjelp oss med å redusere strømkostnadene!

Invitasjon til Bruvollstafetten 2022

Postet av Sørumsand IF den 19. Aug 2022

Vi har med dette gleden av å invitere til vår tradisjonsrike Bruvollenstafett - som siden 1964 er blitt arrangert om våren, men som i år blir en høststafett som et ledd i markeringen av Blaker Idrettslags 100-årsjubileum.

Stafetten vil i år bli arrangert onsdag 7. september kl 18.00. 

Se vedlegget for all nødvendig info. Innbydelse[26].doc

Vel møtt!
Ny klubbkoordinator på plass!

Postet av Sørumsand IF den 15. Aug 2022

Tidligere i år lyste vi ut en ny stilling som klubbkoordinator i SIF, og den nye "innenriksministeren" har sin første arbeidsdag hos oss i dag 15. august.

Hun heter Stine Marie Toft Søderlund, er 32 år og kommer fra Haugesund. Stine er oppvokst i en idrettsfamilie hvor både bredde og toppidrett har vært en del av oppveksten og hverdagen. Stine har selv spilt fotball i mange år og vært en aktiv idrettsutøver. Hun er samboer med Håkon som er oppvokst på Sørumsand og har flyttet hit nå i løpet av sommerferien. De har to små barn på hhv 5 og 1,5 år. Stine er utdannet innenfor ergoterapi og akupunktur og har solid ledererfaring fra varehandelen. Hun kommer nå sist fra en jobb som salgsansvarlig hos Blatt, men er veldig motivert og gleder seg til å være vår nye klubbkoordinator.

Stine vil først og fremst jobbe på dagtid, men vil være tilgjengelig for medlemmene hver tirsdag kveld. Vi oppfordrer alle til å ta en tur innom kontoret for å hilse på Stine og bli kjent med henne. Hennes mailadresse er stine@sif.no

Vi ønsker Stine velkommen på laget i SIF !

 
Har du lyst til å prøve "ælveroing" på Glomma?

Postet av Sørumsand IF den 2. Aug 2022

Har du lyst til å prøve "ælveroing"?

«Bingen Lenseminneforening (BLF), (og SIF) inviterer publikum til å se Glommadyppen, prøve ælveroing på Glomma og ha en familiedag, lørdag 6. August ca kl 11 og utover. Det vil foregå ved Fløterbrakka, Vestbyveien 81, Sørumsand.  Dette er samme dag som Glommadyppen, www.glommadyppen.no , og er et støttearrangement for publikum til dette. Svømmerne i Glommadyppen ventes å være passert området ca. 12.00 (noe forbehold om start/vanntemperatur).

Etter ca. kl 12, starter det en uhøytidelig ælveroing med Ælvebåter, «toroninger (2 personer/4 årer)». BLF ønsker interesserte roere, svømmedyktige over 16 år (medbrakt egen redningsvest e.l.) som vil prøve seg med autentisk fløterrobåt på Glomma. Start fra Brygga/Fløterbrakka, Vestby og ro rundt lensekar, bøye og lensekar. 6-700 meter til sammen. Noe informasjon om fløtning og lensehistorie. 
Værforbehold: Avlyses ved veldig dårlig vær.
Varighet: Publikum ønskes for å overvære passering av svømmere som deltar på Glommadyppen ca kl 11-12. Forøvrig blir det ælveroing og en hyggelig familiedag ved Glomma.
Diverse:  Egen medbrakt mat anbefales. Det blir grill/bål hvis greit vær. Mulig musikkinnslag i løpet av dagen.

Vi selger picnikbenker!

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Vår berømte og fantastiske seniorgruppe har laget picnikbenker som vi selger! Det er solid treverk og håndverk som er utført av flinke snekkere. Bordplaten er 195cm x 92cm. Total bredde er 170cm og høyden er 79cm.

Kanskje dette kunne være noe å ha i hagen din? Kanskje bedriften din trenger noe til uteplassen? Kanskje lekeplassen trenger noen?

Vi selger disse for kun 6 000,-. Ta kontakt med Tonja (tonja@sif.no) hvis dere ønsker å støtte oss med å kjøpe en slik benk!
Løpskarusell

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Endelig - etter 2 år i dvale pga coronapandemien - er det tid for vårens vakreste eventyr på Sørumsand. Nemlig Løpskarusellen. Nytt av året er at det går på mandager og vi starter allerede mandag 30. mai. Deretter arrangeres det 13. juni, 20, juni, 22. august, 29. august og 5. september.

Start og mål ved Skibua, men vi anbefaler parkering ved Sørumsand Barneskole. Registreringen starter kl 18.00 - møte opp i god tid slik at registreringen går så enkelt som mulig. Deltageravgift er kr. 100,- - betal gjerne på forhånd til Vippsnummer 521715.

Alle deltagerne som fullfører minst 3 løp får diplom og premie.

Og alle deltagerne får selvfølgelig rød saft etter målgang :-)

Vel møtt!

Mer informasjon her: SIFs løpskarusell 2022 infoskriv pdf.pdf
Foredrag - "Når sunt blir usunt"

Postet av Sørumsand IF den 5. Mai 2022

I samarbeid med vår sponsor Trento, arrangerer vi et foredrag på klubbhuset torsdag 19. mai kl 18.00. Dette er et foredrag for ungdom, foreldre og trenere/fagpersoner som jobber med ungdom. Det er derfor høyst relevant for alle SIF-medlemmer. Temaene vil være:

- Ungdom og mental helse

- Selvbilde og kroppspress

- Tvangspreget forhold til mat, kropp og trening

- Leon Pal forteller sin sterke historie

Representanter fra Antidoping Norge og ROS (Rådgivning om spiseforstyrrelser) vil være tilstede og svare på spørsmål.

Vi oppfordrer sterkt at trenere og lagledere møter opp på dette foredraget - det tar bare en times tid.

Velkommen!Per-Einar er den nye sportslige lederen i SIF Fotballgruppe

Postet av Sørumsand IF den 28. Apr 2022

I midten av februar utlyste vi en 100% stilling som Sportslig Leder i SIF Fotballgruppe. Vi fikk inn veldig mange gode og godt kvalifiserte søkere. Det har blitt gjennomført to intervjurunder med representanter fra både gammelt og nytt fotballstyre, fra Hovedstyret i tillegg til Daglig Leder.

Etter en god og omfattende prosess, har vi bestemt oss for å gi jobben til Per-Einar Gjelsvik.

Per-Einar har sterk faglig bakgrunn med bla UEFA  A-lisens fra Norges Fotballforbund, ulike kurs fra akademiet til Barcelona samt lederkurs. I tillegg har han mange års erfaring som trener for ulike lag i LSK, Frogner, Strømmen og Sørumsand. Han har 21 års erfaring fra Asics Norge og jobber i dag som Sportslig Leder i Skedsmo Fotballklubb. Per-Einar er godt kjent med SIF gjennom mange år og med hans bakgrunn kan han gå rett inn i jobben som Sportslig Leder for fotballgruppa.

Per-Einar vil starte i jobben 1. august, men vil trene A-laget til Skedsmo ut sesongen før han avslutter det engasjementet.

Vi er veldig glade for at Per-Einar har takket ja til jobben og gleder oss stort til at han skal bruke sin brede kunnskap og erfaring til å løfte fotballgruppa til SIF fremover.

Vi ønsker han lykke til og velkommen "hjem" :-)

Protokoll fra årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 4. Apr 2022

Her kan dere lese protokollen fra årsmøtet som ble gjennomført 29. mars 2021.

Signert protokoll årsmøte 2022.pdfDokumenter til årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 22. Mar 2022

Vi minner om årsmøtet tirsdag 29. mars på klubbhuset kl 19.00.

Dokumenter til årsmøtet kan du lese og evt laste ned her:

Saksliste årsmøte SIF 2022.pdf

Årsberetning SIF 2021.pdfInnkalling til årsmøte

Postet av Sørumsand IF den 24. Feb 2022

Årsmøtet i SIF er berammet til tirsdag 29. mars kl 19.00 på Klubbhuset i Idrettsparken - se vedlagte innkalling.

Evt saker må sendes inn senest 15. mars og agenda blir publisert senest 22. mars.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme!

Innkalling til årsmøte 2022.docx
SIF Fotballgruppe søker Sportslig Leder i 100% stilling

Postet av Sørumsand IF den 21. Feb 2022

Med over 600 aktive fotballspillere, er det nå behov for og ansette en egen Sportslig Leder i fotballgruppa. Med stadig flere arbeidsoppgaver og et ønske om å utvikle fotballen ytterligere i klubben vår, søker vi derfor etter en person som kan styrke det sportslige arbeidet i denne gruppa. 

Stillingsannonsen kan leses her:

Sportslig_Leder-Fotbalgruppe_SIF.pdfSIF trenger flere ansatte - søker Klubbkoordinator i 100% stilling

Postet av Sørumsand IF den 21. Feb 2022

Vil du være vår innenriksminister?

I takt med at SIF utvikler seg videre, er det nå behov for å ansette ytterligere 1 person i administrasjonen. Arbeidsoppgavene til gruppene blir stadig flere og vi ønsker å gjøre hverdagen lettere for de som tar på seg ulike verv og roller. Klubbkoordinatoren skal bistå gruppene i deres daglige arbeid og være den personen som sørger for at gruppenes administrative oppgaver blir enklere. Dette er også en konsekvens av at vi står foran flere store prosjekter med å utvikle Idrettsparken med nye anlegg.

Kunne du tenke deg en slik jobb? Eller kanskje du kjenner noen? Søknadsfrist er 7. mars og stillingsannonsen finner du her:

Innenriksminister_SIF.pdf
Klubbmesterskap i bueskyting

Postet av Sørumsand IF den 18. Feb 2022

Lørdag 19. februar er det klubbmesterskap i bueskyting i SIF hallen. Har du lyst til å se hva bueskyting handler om, så er det bare og møte opp mellom kl 13.00 - 15.00.


Vel møtt!Studiespesialisering med Toppidrett som programfag på Sørumsand Videregående Skole fra høsten!

Postet av Sørumsand IF den 27. Jan 2022

Toppidrett som programfag

Toppidrett er et programfag for elever som går på utdanningsprogrammet studiespesialisering. Programfag på studiespesialisering består av 140 årstimer, i gjennomsnitt 5 timer per uke à 45 minutter. Toppidrett 1 kan velges av elever på studiespesialisering i Vg1 og Vg2. Elever som tar Toppidrett 1 i Vg1, kan fortsette med programfaget Toppidrett i Vg2 (Toppidrett 2). Elevene velger faget etter at de tas inn som elever på Sørumsand videregående skole (man søker ikke spesifikt om toppidrett i Vigo, kun utdanningsprogram og skole). Toppidrett er ikke kun for elever som satser aktivt innenfor idretten, men også for elever som vil ha mulighet til å videreutvikle sine fotballferdigheter og kombinere fotballinteressen med skole.

Toppidrett er et valgfritt programfag, men inngår ikke i kravet til fordypningsfag for elever på studiespesialisering. På Vg2 velger elever i tillegg til toppidrett programfag innenfor realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi, slik at de kan oppnå spesiell studiekompetanse i tillegg til generell studiekompetanse. Spesiell studiekompetanse kreves for å komme inn på en rekke studier (realfag og kombinasjoner av realfag).

Elever på Vg1 som velger Toppidrett 1 får 5 uketimer ekstra. Det betyr imidlertid at elever som har Toppidrett 1 på Vg1, kan ha 5 uketimer mindre i Vg3 siden elever på studiespesialisering skal ha totalt 90 uketimer fordelt på tre år.

Samarbeid med Fet idrettslag og Sørumsand idrettsforening

For å velge toppidrett må eleven være aktiv innenfor fotball og ha tilhørighet i en klubb. Sørumsand vgs har inngått et samarbeid med Fet idrettslag og Sørumsand idrettsforening med mål om å utvikle god kvalitet i tilbudet. Opplæringen i Toppidrett vil derfor foregå både på skolens lokasjoner og på klubbenes anlegg, og klubbtrenere vil delta i opplæringen i samarbeid med faglærer. Tett samarbeid mellom trenere fra klubbene og faglærer vil være en nøkkel for at elevene skal videreutvikle individuelle ferdigheter og sikres riktig belastning. Det vil derfor bli utarbeidet individuelle treningsopplegg basert på ønsker fra klubbtrener, spiller og faglærer.

Spørsmål om Toppidrett kan rettes til vibeken@viken.no

Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 27. Jan 2022

På årsmøtet 29. mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 15. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.
Tagging i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 12. Jan 2022

Natt il 20. desember ble det tagget i stor størrelse på utsiden av veggen til SIF Hallen. Taggingen måler ca 12x2 meter, har signaturen "Furfy" og er godt synlig. Man kan ikke unngå å legge merke til dette hærverket. Det er 2 relativt voksne menn som blir kjørt hit med en bil og de har med seg hver sin veske/bag. De er målrettet og bevisste og vet godt hva de skal gjøre. Dette er en planlagt handling. De bruker ca 20 minutter på taggingen og alt gjøres i et rolig tempo.

Dette er hærverk og ikke grei oppførsel.

Vi har anmeldt forholdet til politiet og gitt dem opptak fra video-overvåkningen vår.

Hvis det er noen som kjenner til de som har gjort dette eller vært borti signaturen "Furfy" tidligere, vil vi gjerne ha informasjon om dette. Ta evt kontakt med daglig leder Tonja M. Orderud.