Treningstider SIF Hallen sesongen 2021/2022

Postet av Sørumsand IF den 18. Oct 2021

Fordeling av treningstider innendørs i SIF Hallen er en kabal som er vanskelig å legge. Det er mange som ønsker tider og "alle" ønsker mest mulig i prime time. Med kun èn flate, er det dessverre ikke mulig å tilfredsstille alle ønsker.

Vedlagt er treningstidene for sesongen 2021 - 2022.

Endringer kan forekomme.

Treningstid-SIF-Hallen-2021-2022 v3.xlsx


0 Kommentar

Kjør forsiktig inn til Idrettsparken!

Postet av Sørumsand IF den 23. Sep 2021

Vi har fått en liten påminnelse fra Idrettsparken Barnehage om at det til tider kjøres for fort gjennom dette området - inn til vår egen parkeringsplass.

Husk at du skal klare å stoppe om et barn løper ut mellom bilene eller utenfor fortauet.

Tilpass farten og kjør forsiktig!

Bil og Fart.pdf0 Kommentar

Varsjøtrimmen 12. september - husk å melde deg på i forkant!

Postet av Sørumsand IF den 6. Sep 2021

Varsjøtrimmen blir i år arrangert for 41. gang!

Søndag 12. september går den årlige turmasjen i det flotte turterrenget ved Sørumsand. Start og mål er utenfor inngangen til gymsalen ved Sørumsand Skole og du kan starte mellom kl 10.00 - 13.00. Du må være i mål innen kl 15.00.

Pga smittesporing, må vi ha påmelding i forkant. Gå inn på hoppla.no og søk på Varsjøtrimmen 2021. Der må alle registreres med navn, epostadresse og mobilnummer. Betaling gjøres med Vipps ved start.

Flere detaljer kan leses i vedlegget.

God tur!

VARSJØTRIMMEN 2021.docx


0 Kommentar

Nytt ITV anlegg i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 26. Aug 2021

I løpet av de siste 2- 3 årene har vi dessverre hatt tilløp til mer hærverk på Idrettsplassen enn tidligere. Spørsmålet om overvåkningsanlegg har vært diskutert gjennom lenger tid og ved årsmøtet i mars, ble det enstemmig vedtatt å investere og installere et slikt anlegg. Dette anlegget er nå ferdig installert og på plass.

Etter en tilbudsrunde blant flere tilbydere, landet vi på et samarbeid med TB Hansen AS i Sørum. De har prosjektert hele anlegget og vært en god samarbeidspartner gjennom hele prosessen. 

Det er kun vårt eget område som er overvåket, det lille som evt kan sees av hus og hager til naboer er maskert bort og er derfor ikke noe vi kan se.

Området vårt er skiltet med både skilt og klistremerker. Informasjonen blir slettet etter 7 dager

Vi håper selvfølgelig at det ikke blir mye bruk for å sjekke innholdet og at installeringen av anlegget er forebyggende og vil virke preventivt.

Anlegget har kostet ca 100 000,-. Dette er midler vi helst skulle sett at vi heller kunne brukt på aktivitet, men dette er en engangsinvestering og forhåpentligvis vil det forhindre hærverk i fremtiden.


0 Kommentar

Fornøyde kursdeltagere

Postet av Sørumsand IF den 24. Jun 2021

En strålende fornøyd og blid gjeng har fullført kurs i bueskyting. Håper og se dere igjen på banen. 

Bueskyttergruppa kommer til å sette opp flere kurs utover høsten. Ønsker du og prøve, send oss en mail på sifbuekyting@gmail.com


Mvh

Bueskyttergruppa. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline